Kavarna z delodajalci

Karierni centri Univerze v Ljubljani  (UL) vabijo v Kavarno z delodajalci, kjer bodo delodajalci na sproščen način predstavili svojo organizacijo in priložnosti, ki jih ponujajo. Kavarna nudi možnost študentom in alumnom UL, da delodajalce osebno spoznate, pridobite pogled praktikov na proces zaposlovanja in se z njimi povežete.

Zaenkrat bodo potekale virtualno preko Zooma, predvidoma enkrat mesečno.

Na prvi kavarni, ki bo potekala v torek, 18. januarja 2022, ob 13.00 bo sodelovalo Društvo za kulturo inkluzije. Društvo za kulturo inkluzije se ukvarja z različnimi aktivnostmi, s katerimi krepi vključenost otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami (večinoma z motnjo v duševnem razvoju) v večinsko družbo. Predstavili bodo možnosti v okviru prostovoljstva. Vabljeni k prijavi v POPR-u.

Februarja se lahko pridružite kavarni v torek, 1. februarja 2022, na kateri bosta svoje priložnosti predstavili podjetji:

  • Gen-I, eno najhitrejše rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu in prvi slovenski dobavitelj izključno brezogljične elektrike.

Prijava v POPR-u

  • Zemanta, vodilni ponudnik za trženje spletnega oglasnega prostora.

Prijava v POPR-u

Marca boste lahko spoznali možnosti sodelovanja in zaposlovanja v podjetjih Incom Leone, ki ga poznate po inovativnih sladolednih in čokoladnih izdelkih, in Lidl, mednarodno trgovinsko podjetje, ki kupcem ponuja kakovostne vsakodnevne izdelke po ugodnih cenah.

Vse dodatne informacije, prijavo in napoved prihodnjih kavarn boste našli v POPR-u.

Imate vprašanje?

Pišite na: kc@uni-lj.si

Več

Events

Department of Translation Studies, Department of Slovene Studies, Faculty of Arts

Konferenca Jezikovne tehnologije in digitalna humanistika

International Office, Faculty of Arts

Welcome day for Exchange Students

Faculty of Arts

Online presentation for international students

Faculty of Arts

Online presentation of Faculty of Arts for international students

Department of Asian Studies

A documentary feature film The Celestial Dragon