Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Akcija "Potrebuješ? Podarim!"

Člani in članice avtonomnega študentskega prostora K17 začenjajo akcijo "Potrebuješ? Podarim!", ki je v svojem bistvu organizirana izmenjevalnica predmetov, ki so jih nekateri študentke in študenti izgubili v poplavah, drugi pa jih imajo morda doma in bi jih bili pripravljeni podariti.

Akcija poteka tako, da študentke in študenti, ki iščete specifične predmete, potrebščine, orodja, pripomočke ..., vpišete, kaj iščete v aplikacijo. Tako bo poskrbljeno za varstvo vaših osebnih podatkov, saj bodo do njih imeli dostop samo člani upravnega odbora K17.

Ko bodo posameznice in posamezniki izpolnili obrazec, bodo v to isto skupino sproti dopolnjevali seznam stvari, ki jih iščejo, tako da se lahko javite in v K17 te predmete prinesete drugi, ki jih imate.

Povezava do seznama

V prostoru K17 vas čaka kotiček za donacije, kamor lahko odložite darovane predmete.

Glede splošnega zbiranja predmetov pa dodajamo informacijo, da imata Karitas in Slovenska filantropija trenutno skladišča polna, tako da nas bodo obvestili, ko bodo potrebovali kaj konkretnega, in vas bomo takrat o tem obvestili ter pripravili poseben kotiček v K17.

Notices

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Psychology

Change of Office Hours Renata Marčič

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katharina Zanier

Department of Geography

Change of Office Hours Nejc Bobovnik

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad